"Sommerens musikalske stjerneshow"
med Hanne Krogh, Ivar Medaas, Tore Torell, Øystein Sunde og Kjell Vidars orkester
Dette var min første kontakt med Jørg Fr. Elletsen. Han hadde gjennom flere år laget tidligere sommeres store stjerneshow med både Wenche Myhre, Dizzie Tunes og Ivar Medaas, så dette ble en ny vri ettesom både Wenche og Dizzie var blitt godt etablerte "Chat Noir - artister" som forsåvidt hadde gitt seg med store stjerneshow-turnéer om sommeren.
For meg var dette første gang ut. Tore Torell var turné-leder og Kjell Vidars akkompagnerte under showet og spilte til dans senere på kvelden. Turnéen ble forøvrig hjemsøkt av en "farang", som vi sier når vi mener oppkast-sjau med "nogo attåt", så det ble et par dager med bøtter på strategiske steder bak scenen. Det var en morsom sommer med Tore i meget sprek Ford Capri (OBOS-Mustang), og meg i ny Volvo 145 DL med Ivar i høyre forsete som jaget på for at vi skulle ta igjen Tore. Det gjorde vi aldri. Mannen hadde kjørt Rally Monte Carlo og var kongen av bakhjulsskrens. Dessuten var det en og annen sau som Ivar måtte stoppe og snakke med og fore med litt tobakk.
Og så var Ivar kartleser med erfaring fra flere Book'n-turnéer. Dette resulterte i stadig nattlig stumping av røyk i bilkassettspilleren, siden den var det eneste som lyste der i underkant av dashbordet ved siden av askebegeret.