ØYSTEIN SUNDEs hjemmeside

SPILLEPLAN 2020

SPILLEPLAN 2021

SPILLEPLAN 2022

SPILLEPLAN 2023

SPILLEPLAN 2024

Booking av spilleoppdrag

Plateutgivelser

Bøker

FORESTILLINGER

"Men DA må du ha"

"Men DA må du ha - 2"

Meget i Sløyd

Gitarkameratene

Christiania Fusel & Blaagress

"Jeg fikk min lenge etterlengtede Martin Øystein Sunde Signatur Model i slutten av oktober. Det kom 8 stykker til Norge, alle er solgt. Gitaren er basert på en OM, men har tredelt baklokk, adirondac topplokk, 46mm halsbredde ved sadelen, men standard bredde ved stolen. Det er nå innmontert L.R. Baggs Anthem for scenebruk. Det låter som ei kule."
Øystein

Det står litt om gitaren her:
http://theunofficialmartinguitarforum.yuku.com/topic/90992

I et trommefritt miljø

Ny round neck dobro er kontrahert hos
James "Winky" Hicks, Grove Hill, Alabama.

Øystein Husemoen på Lillehammer har nettopp laget en nydelig "Strat" til meg. Med litt bredere hals, kun to mikrofoner (for plass til tommelplekter-spill) og volumknotten flyttet vekk fra høyrehåndsbevegelsene.
Mikrofonene er laget av Ed Indrevoll i Tromsø.

Foto: NRK
Jeg sprakk på en ny Husemoen-gitar i høst, gitt. NWS "Mjølner". Denne Husemoen kan mer enn sine stemskruer! Og Ed Indrevoll har viklet to prakteksemplarer av noen pick-up'er.
Blåserekka til "Meget i Sløyd"
"En drøm gikk i oppfyllelse: Å spille Colonel Bogie (fra Broen over Kwai) på rød Telecaster med Gardemusikken. Det skjedde i Oslo Konserthus, takket være dirigenten, major Eldar Nilsen, og min gamle venn Frank Beck. Det er skjelden noen ber meg skru opp forsterkeren min, men her måtte det til. Ufattelig trøkk fra det bandet". Foto: Torbjørn Sunde
os_start.htm